آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
مشکل عدم دسترسی خریداران پیشین به برخی آموزش ها برطرف شد
این سایت محصول قابل فروش ندارد و بخش تیکت و پشتیبانی آن غیر فعال است
مدیریت کاربران مشترک
بروز خطا
امتیازات دریافتی

دیالوگ دریافت تاریخ و ساعت از کاربر


uncocoder  7 سال پیش  7 سال پیش
0
1
15

دریافت ساعت و تاریخ در بسیاری از نرم افزارها لازم است. در این اسنیپ به این موضوع اشاره شده.


نکات مشترک دریافت ساعت و دریافت تاریخ :

  • خطوط 9 و 12 را با هم اجرا نمی کنیم و فقط جهت نمایش نوع استفاده هر دو خط پشت سر هم نوشته شده.
  • در پاسخ به انتخاب کاربر در حال حاضر یک Toast نوشته شده و می تواند هر دستوری باشد.
  • فقط برای مرتب نویسی به method تبدیل شده ولی عموماً لازم نیست آنرا متد کنید و هر جا خواستید محتوای داخل متد را می نویسید و صدا می زنید.
  • این API از معدود API هایی است که در Android خوب طراحی شده :)
  • برای دریافت هم ساعت و هم تاریخ می شود دو متد را پشت سر هم و به ترتیب دلخواه صدا کرد.
  • نوع نمایش این دیالوگ در ورژن های مختلف اندروید کاملاً متفاوت است و ممکن است در آینده نیز متفاوت تر شود اما API و طریقه استفاده همیشه همین خواهد بود ( احتمالاً )

دریافت ساعت:

  • بجای پارامتر false در خط 9 و 12 می توانید true قرار دهید یا آنرا hard code کنید. اگر true باشد زمان به شکل 24 ساعته قابل انتخاب است و اگر false باشد به شکل AM/PM قابل انتخاب است.

دریافت تاریخ:

  • توجه کنید که به شکل دستی از پارامتر ورودی ماه یکی کم شده است و در نمایش خروجی زیاد شده است، چرا که شماره ماه همیشه از 0 شمرده می شود یعنی ماه 0 ماه یکم سال است و ماه 1 ماه دوم سال. یا باید اینرا در حین استفاده در ذهن داشته باشیم یا اینکه آنرا در کلاس شخصی خود با کم و زیاد کردن 1 مدیریت کنیم.

این اسنیپ غیر رایگان است و شما اجازه مشاهده جزئیات آن را ندارید.