آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
مدیریت کاربران مشترک
بروز خطا
امتیازات دریافتی

ExpandableTextView

sana ebadi  8 سال پیش  8 سال پیش
0
2
11

گاهی وقتا می بینیم که فقط 2 الی 3 خط ار یک نوشته ی طولانی نمایش داده شده و در آخر ... قرار داده شده . که باز زدن روی این سه نقطه می تونیم بقیه ی نوشته رو در همون صفحه و با افکت قشنگی زیر نوشته ی قبلی و در ادامش ببینم . یعنی یه حالت کولاپس مانند.


کتابخانه های زیادی در این رابطه وجود دارند ولی ما در اینجا بدون نیاز به کتابخونه این تکست ویو رو کاستوم سازی می کنیم :)

در اولین قدم: یک کلاس جاوا بسازید که از "android.support.v7.widget.AppCompatTextView" مشتق شده باشه و بعد از وارد کردن متد های مرتبط و کد های لازم این کلاس رو کامل کنید.

قدم دوم : در لایه ی xml خود در جایی که قرا هست تکست ویو رو پیاده کنید , یک تگ از همون کلاس که از تکست ویو مشتق شده بود رو باز کنید و کدهای مرتبط با تکست ویوتون در اون قرار بدید.
قدم سوم : در کلاسی که مربوط به اون لی اوت هست , بعد از گرفتن تکست ویو , می تونید یک رشته ی طولانی تعریف کنید یا اینکه این رشته رو از json بگیرید و ...و بعد از اون اون متد setText رو برای این تکست ویو صدا بزنید و این رشته رو بهش پاس بدید.
همین ! موفق باشید :)


اسنیپ
ExpandableTextView.javaactivity_main.xmlMainActivity.java+
length : 0 words : 0 lines : 0